2010. június 14.

Óceánia rövidhullámon

Európában elavultnak számító technológiával rádióznak Óceániában – de legalább van mit hallgatni a világ (magyar szemmel) végén.

Európában elavultnak számító technológiával rádióznak Óceániában – de legalább van mit hallgatni a világ (magyar szemmel) végén.

Analóg és digitális (DRM) technológiával is továbbítjuk műsorunkat a csendes-óceáni térségbe, és legtöbb ottani partnerünk arra használja ezeket a műsorokat, hogy jobb minőségben adhassanak műsort. Csakhogy nagyon sokan, különösen a távolabbi szigeteken,

Függnek attól, hogy analóg rádiójuk van” – jegyezte meg egy interjúban Peter Cavanagh, a Radio New Zealand (RNZ) vezérigazgatója, aki szerint ezért a régi technológia sokáig él majd.

Körülbelül húsz olyan rádió működik a térségben, amely nap mint nap vesz át műsort az RNZ nemzetközi adásaiból.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.