2017. november 17.

Ők a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői

Az RTL Klub a konkurens csatorna sztárjait is leszerződtette.

Az RTL Klub dzsungelrealityje, a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériája 2017. november 27-én indul. Sebestyén Balázst és Vadon Janit Kiss Ramóna és a műsorban korábban szerepelt Puskás Peti váltja. A két műsorvezető ma délelőtt sajtótájékoztató keretében mutatta be az idei Celeb vagyok, ments ki innen! 12 versenyzőjét.

A műsorban szerepelni fog Cicciolina, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából Köllő Babett, Anger Zsolt színész, Pintér Tibor színész, aki a TV2 több szórakoztató műsorában is feltűnt, Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese, a Válótársak szereplője, a csatorna Éjjel-Nappal Budapest című sorozatával ismertté vált Alexa, a saját műsort kapott celeb, Pumped Gabo, Wossala Rozina séf, Lukács Miklós, a Reggeli műsorvezetője, Herczeg Zoltán divattervező, Kabát Péter focista, illetve Survivor Klaudia.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2018. március 15.

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.