2018. február 07.

Ők közvetítenek a téli olimpiáról

Miklós Edit és Gyarmati Panka is az M4 Sport szakértője lesz a téli olimpián.

Több szempontból is különleges téli olimpia kezdődik csütörtök hajnalban (0.45-től élőben az M4 Sporton). A mostani lesz az első téli játékok a 2015-ben indított közszolgálati sportcsatorna történetében, egyben az első olyan világesemény, aminek közvetítési jogait a teljes Kárpát-medencére megszerezte a csatorna. Ráadásul reális esély van rá, hogy Magyarország közel négy évtized után újra érmet szerez egy téli olimpián - írja a közmédia.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve az MTVA jelentős erőket mozgósított: több sportág történéseit is a helyszínről közvetíti, összesen három forgató stáb hozza közelebb Phjongcshang történéseit, szólaltatja meg a magyar és a nemzetközi főszereplőket.

Sajnos több sportolónk is kénytelen kihagyni a téli olimpiát. A Szocsiban lesiklásban hetedik alpesi síző, Miklós Edit, valamint a korábban világkupa-versenyt nyerő snowboardos, Gyarmati Panka is hiányozni fog Phjongcshangból, de mindketten csatlakoznak az M4 Sport stábjához, és szakértőként, szakkommentátorként segítik a közvetítést.

Szintén a szakértői csapatot erősíti a korábbi rövidpályás gyorskorcsolyázó Lajtos Szandra és Darázs Péter, valamint a bobos Gyulai Márton.

A csatorna szerkesztési elve mindenek előtt a magyarok szereplésének bemutatása, de szintén meghatározó lesz, hogy minél több érem születését élőben megmutassa az M4 Sporton - teszik hozzá.

Műsorvezetők, kommentátorok:

Műsorvezetők: Petrovics-Mérei Andrea, Berkesi Judit és Kovács KOKO István

Helyszíni riporterek: Molnár Mátyás, Farkas Márton

Kommentátorok és sportágaik:

Hajdú B. István: biatlon

Szujó Zoltán: bob, szánkó, szkeleton

Knézy Jenő: jégkorong, síugrás

Vásárhelyi Tamás: rövidpályás gyorskorcsolya, műkorcsolya, síugrás, jégkorong, snowboard

Szőke Viktória: műkorcsolya

Bartha Zoltán: jégkorong

Szekeres Péter: curling, gyorskorcsolya

Ujvári Máté: snowboard, szabadstílusú sí

Székely Dávid: alpesi sí, sífutás, északi összetett, biatlon

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

1 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.