2012. október 19.

Öltöztet a 42 Digital új alkalmazása

A Camaieu teljes őszi-téli kollekcióját mutatja be a 42 Digital új Facebookra készített alkalmazása.

Különböző szetteket állíthatnak össze a hűvösebb napokra a Camaieu francia női divatmárka Facebook alkalmazásába belépők, anélkül, hogy a ruhapróbálgatással kellene vesződniük: a nyáron már nagy sikert aratott Mix and Match elnevezésű app most őszi-téli színekbe öltözteti női felhasználóit. A kreatív klikkelők ajándékkártyát is nyerhetnek, mellyel meg is vásárolhatják a kiválasztott ruhadarabokat.

A 42 Digital alkalmazása már a nyári időszakban bizonyított: a Camaieu Facebook rajongóinak 92%-a a állított össze összesen több mint 2500 kollekciót. „A 42 csapatában sokan vagyunk lányok. Nagyon szeretünk ruhát vásárolni, de egyre kevesebb az időnk rá. Ezért úgy gondoltuk, szuper lenne egy olyan interaktív app, amellyel már a vásárlás előtt összepróbálhatjuk a kollekció darabjait. A visszajelzésekből kiderült, hogy ennek a célcsoportunk is nagyon örülne. Őket szeretnénk bevonni, közelebb hozni a Camaieu-höz, úgy, hogy már a bolton kívül is perceket, akár órákat tölthetnek a márkánkkal.” – tette hozzá a Aradi Nóra, a cég stratégája.

Az app jelentősen növelte mind a rajongók számát, mind aktivitásukat: perceket töltenek el a felhasználók a márka kollekcióinak megismerésével, és számtalan pozitív visszajelzés érkezett a Camaieu oldalára kommentek formájában. Sokan a klikkeléssel összeállított kreációk megvásárlásához is kedvet kaptak.

Az október 5-én indított, a teljes új kollekciót bemutató Mix and Match alkalmazással ráadásul további kedvezményekhez is juthat bármely felhasználója.

Címkék: 42 digital facebook