2012. március 27.

Önmagát győzte le a Csillag születik

Az RTL Klub tehetségkutatója végzett a nézettségi lista élén, mind a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves célcsoportban, mind a teljes lakosság körében.

Az RTL Klub tehetségkutatója végzett a nézettségi lista élén, mind a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves célcsoportban, mind a teljes lakosság körében.

Tovább tudta növelni a Csillag születik a nézettségét a 12. héten, így az év eddigi legnézettebb műsora lett mind a 18-49 évesek, mind a 4 évnél idősebbek körében. Az RTL Klub tehetségkutatója saját magát szárnyalta túl, mivel a 11. heti epizód volt eddig 2012 rekordere.

A Csillag születik a 12. héten a Nielsen Közönségmérés adatai alapján 42 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, míg a teljes lakosságban 39,8 százalékot produkált. Ami az átlagos nézettséget illeti, az 766 307 fő volt a kereskedelmi, és 1 941 333 fő a 4+ célcsoportban.

A műsornak köszönhetően március 24-én az RTL Klub főműsoridős (az RTL Klub 19-23 óráig tekinti a főműsoridőt, a számítás ez alapján van) átlagos közönségaránya a kereskedelmi korcsoport körében 34,9 százalék volt, míg a TV2 9,7 százalékot ért el, ami főműsoridős mélypont a csatornánál.

Az utóbbi tévén futó Megasztár a TV2 egyéb műsoraihoz képest nem tarolt a tévében, nagyobb nézettséget ért el a Jóban rosszban és az Állj vagy jövök, illetve 4+-ban a Tények is. A TV2 ugyanakkor az interneten sikerről számolt be: közlése szerint az elmúlt hétvégén több mint 1 millióan voltak kíváncsiak a Megasztár első élő showjára az interneten.

 

Részletes számok a kapcsolt dokumentumban.

Kapcsolódó dokumentumok