Az RTL Magyarország saját gyártású sikersorozatának folytatása továbbra is a nézők kedvence: 27,6%-os közönségarányával, főműsoridőben, a kereskedelmileg fontos célcsoportban továbbra is egyértelmű, Pajkaszeg ott folytatta, ahol abbahagyta! (X)

A 4. évad folytatása több mint 1 millió 66 ezer nézőt ültetett a képernyők elé (teljes lakosságot tekintve, főműsoridőben), amivel A mi kis falunk az idei év – eddigi – legnézettebb programja lett. A fordulatos, meghökkentő, vicces történeteken kívül ez a siker olyan kaliberű sztároknak köszönhető, mint Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Molnár Áron, Debreczeny Csaba, Kerekes József.

A 2019-es év premier epizódjai átlagosan 27,4%-os közönségaránnyal futottak, főműsoridőben, a 18-49-es korcsoportban, így A mi kis falunk továbbra is joggal az RTL Klub egyik legnépszerűbb, közönségkedvenc tartalma.

A megváltozott fogyasztási szokásoknak köszönhetően, azonban nem csak lineáris, de jelenleg az egyik digitális kedvenc is a vígjátéksorozat: A mi kis falunk 4. évadának folytatása az RTL Most platform egyik legnézettebb tartalma, egy nap alatt 33777 longform video view-val.

Találkozzunk továbbra is minden szombat este Pajkaszegen, az RTL Klub képernyőjén!

Forrás: Nielsen Közönségmérés, főműsoridő, 18-49 konszolidált TSV, 18-49 Live+aslive+Guest és 4+ Live+aslive+Guest, Gemius Prism 4+, RTL Most web + app longform