2010. augusztus 29.

Összeáll az orosz piac

Az orosz szélessávú- és fizetőstévé-piac két nagyágyúja készül összeolvadni egy félmilliárd eurós óriásügylet keretében.

Az orosz szélessávú- és fizetőstévé-piac két nagyágyúja készül összeolvadni egy félmilliárd eurós óriásügylet keretében.

Az Akado megvásárlására készül a Szvjazinveszt, mégpedig két menetben. Első nekifutásra Center Telecom nevű cége szerezne 50 százalékos, irányító befolyást a társaságban, majd egy újabb lépésben teljesen átvennék a vállalkozást.

Az első féléves adatok alapján az Akado – amelynek Jurij Pripacskin és Viktor Vekszelberg üzletemberek a fő tulajdonosai – 670 ezer szélessávú és 450 ezer fizetőstévé-ügyfelet, valamint közel egymillió analóg előfizetőt mondhat magáénak, ami körülbelül öt százalékos részesedést biztosít a társaság számára a szélessávú, hetet a fizetőstévé piacon. „Kérője” ügyfélkörébe tartozik a szélessávú szolgáltatást igénybe vevők 36 százaléka. Az Akado 350 millió dolláros adósságállománya mellett is körülbelül 650 millióra teszik a vállalkozás piaci értékét.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

11 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

18 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.