2011. február 02.

Összeállt a TV2 új vezetése

Átszervezték a kereskedelmi osztályt, emellett immár hivatalosan is megerősítették, hogy Rényi Ádám visszatért a csatornához.

Átszervezték a kereskedelmi osztályt, emellett immár hivatalosan is megerősítették, hogy Rényi Ádám visszatért a csatornához. Ő Nagy Andreát váltja a marketing- és kommunikációs igazgatói pozícióban. Összességében öt igazgató irányítja a TV2-t Simon Zsolt vezérletével. A legnagyobb átrendezés a kereskedelmi osztályon történt.

Lezárult a TV2-nél a vezetőség átalakítása. a csatorna immár mererősítette az értesüléseket, s hivatalossá vált, hogy új marketing- és kommunikációs igazgató érkezett, s a gazdasági igazgatói poszton is új emberrel erősít a csatorna. Emellett jelentősen átalakították a kereskedelmi osztályt, amelynek az irányítását viszont megtarthatta Kovács Krisztián.

2011. február 1-jétől Rényi Ádám váltotta Nagy Andreát a marketing- és kommunikációs igazgatói pozícióban. Ő felel a TV2 teljes on-air és off-air kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításával. A szakember visszatérő, hiszen televíziós pályáját a TV2-nél kezdte, ahol először szerkesztőként, majd PR menedzserként, később pedig PR csoportvezetőként dolgozott. Tevékenykedett emellett a Viasat3, a Playboy és az RTL Klub kötelékében, utóbbinál kommunikációs igazgató volt.

Szintén 2011. február 1-jétől Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként felel a pénzügyi és számviteli osztály, illetve a kontrolling és üzleti tervezési osztály működéséért. A szakember Szilágyi Miklós gazdasági és adminisztratív igazgatót váltja, ám az utóbbi területet nem veszi át tőle, az más osztályhoz került. Tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, korábbi munkahelyei között szerepel a Sláger Rádiót birtokló Emmis International és az HBO.

A legnagyobb átszervezés a kereskedelmi osztályon történt, ahová Steve Varcoe már korábban csatlakozott tanácsadói minőségben. Itt a helyén maradt Kovács Krisztián, aki alá három osztályvezető tartozik. A szpotértékesítési osztályt Török Eszter, a bevételgazdálkodási osztályt Novák Beáta vezeti továbbra is. Az üzletfejlesztési osztály élére Megyeri András került, aki a TV2 csoport non-spot bevételiért felel, beleértve a médiatörvény által újonnan engedélyezett reklámozási formák piacravezetését is.

Az ex-viasatos Megyeri András vezette üzletfejlesztési osztály egyébként az eddig Fekete Attila által irányított Terjesztési és Üzletfejlesztési, valamint a Boncsér Henrietta által vezetett BRANDcare osztály összeolvadásából jött létre, miután mindkét szakember közös megegyezéssel távozott a TV2-től.

Az átszervezések nyomán tehát öt igazgató van: az újonnan érkezettek mellett Kiss Péter, aki a programingért, Kovács Krisztián, aki a kereskedelmi csapat munkájáért, illetve Szentesi Zsol, aki a gyártásért és a műszaki területért felel. Mostantól Simon Zsolt vezérigazgató közvetlen irányítása alá tartozik a jogi iroda, melynek élén dr. Péntek Zoltán ügyvéd áll, a humán iroda, melynek vezetője Papp Tamás István és a projekt menedzsment iroda Boros Balázs vezetésével.

 

Blogunkon megírtuk, mit gondolunk a TV2 átalakulási folyamatáról, ezt elolvashatják a linkre kattintva.

Címkék: tv2

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

9 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.