2016. május 19.

Ősszel indul a Star Academy

Új zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével.

A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül profi felkészítőtanárokkal és vendégelőadókkal készülnek a hétvégi élő show-kra, egyúttal arról is tanulnak, hogyan válhatnak profi előadóvá. A tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap.

A Star Academy eredetileg holland formátum, amelyet már több, mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol. A produkciót az IKO készíti.

„A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keresünk, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő show-kban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé” – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.

A Star Academybe már lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a tv2.hu/staracademy weboldalon.