2012. szeptember 26.

Összevonás a CEMP utazási portfoliójában

A C-Travel beolvadt a Travelo.hu portálba. A változás ugyanakkor nem érinti az Ongo.hu-t.

A C-Travel beolvadt a Travelo.hu portálba. A változás ugyanakkor nem érinti az Ongo.hu-t.

Egyesült a CEMP utazási portfoliójának két kiadványa, a C-Travel.hu és a Travelo.hu. A C-Travel 2006-ban indult, és az Index utazási mellékleteként funkcionált. A lépés nyomán beolvadt a 2011 novemberében startolt Travelo.hu portálba, amely magazinos formában kínál utazási tartalmakat.

Így a korábbi utazási szolgáltatások - belföldi szállásajánlatok, külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés - a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon. Emellett a felhasználók keresési szokásainak és preferenciáinak változására reagálva tervezték át a keresőboxot és a találati lista szűrési opcióit is ezek figyelembevételével alakították ki - közölték.

Az összeolvadás nem érinti az Ongo.hu utazási közösségi élménymegosztó oldalt, amely a CEMP utazási portfolióján belül továbbra is a Travelo szerkesztőségétől függetlenül működik.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

9 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.