2012. november 16.

Összevonja site-jait az IDG

A TECHcorner márkanév alatt vonják össze a portfolió eddigi tagjait.

A TECHcorner márkanév alatt vonják össze a portfolió eddigi tagjait.

November folyamán összevonja site-jait az IDG Hungary: az eddig különálló felületek mostantól egy brand, a TECHcorner alá sorolódnak be. Az összevonás a Computerworld, Biztonságportál, PC World, Macworld, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO.hu márkákat érinti. Az új oldalról az IDG egyéb szolgáltatásai is elérhetők lesznek, így például a saját online tévécsatornák, a fórum, a downloads.hu, a sokapro.hu, a játéközön és a web4 blogszolgáltatás. Nem érinti viszont az összevonás a Devcornert és a GameStart, amelyek továbbra is megőrzik az önállóságukat.

Az összevonással a kiadó célja, hogy "a mai kor sajátosságainak megfelelően egy olyan internetes portál jöjjön létre, ami képes megtartani és megerősíteni piacvezető pozícióját, emellett a látogatók számára egyszerű és gyors információ-hozzáférést tesz lehetővé egy helyen. Ezeken felül további cél, hogy az egységesítést követően az új site képes legyen a szélesebb olvasói réteg számára is releváns tartalmat nyújtani úgy, hogy a látogató gyakorlatilag egyetlen weboldalon megtalálja az összes hasznos és érdekes olvasnivalót az információs technológia minden szegletéből" - közölték. Az összevonásban érintett brandek együttes elérése az IDG közlése szerint jelenleg havi 1 250 000 AV.

Új rekord a Sport TV-n

17 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

18 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.