2019. augusztus 05.

Ősztől saját műsorral jelentkezik Berki Krisztián

Szeptember 2-től minden hétköznap este nyomon követhetik a nézők Berki Krisztián és családja életét a Sláger TV-n jelentkező AZ üBERKIrályban.

Büszke apuka, férj, szemtelenül őszinte, olykor nyers stílusú – ő Berki Krisztián, akit az egész ország ismer. Az egykori sportoló mindennapjaiba hamarosan bárki bepillantást nyerhet, hiszen szeptember 2-től, minden hétköznap este 20:00-tól jelentkezik Berkiék valóságshow-ja, AZ üBERKIrály a Sláger TV-n - áll a sajtóanyagban.

A reality kendőzetlen őszinteséggel mutatja be hazánk egyik legismertebb celebje és felesége, Berki Mazsi mindennapjait. Örömben, könnyes nevetésben, drámai helyzetekben nem lesz hiány - teszik hozzá.

A műsor forgatásai hetek óta javában zajlanak, de ezen kívül a csatorna az őszi televíziós szezonra több újdonsággal készül.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).