2017. augusztus 24.

Öt szakértővel várja az év ütközetét a Sport TV

Hosszú Katinka, Shane Tusup, Erdei Zsolt, Rácz Félix és S. Kovács Ádám lesznek a Sport TV meghívott vendégei a Floyd Mayweather vs Conor McGregor küzdősportgálán.

Minden idők legnagyobb érdeklődéssel várt küzdősportgálájára készül a világ, amelyen Floyd Mayweather és Conor McGregor csap össze. Az eseményt közvetítő Sport TV is a lehető legerősebb összeállításban várja a nézőket, Hosszú Katinka, Shane Tusup, Erdei Zsolt, Rácz Félix és S. Kovács Ádám érkezik a stúdióba.

Pénzügyi és presztízs szempontból is óriási tétje lesz a magyar idő szerint augusztus 27-én hajnali három órakor kezdődő gálának. Ezt tudják a két sportoló rajongói, akárcsak korábbi világbajnok ökölvívók, promóterek és Világjátékok-győztes karatékák is. Ők a közvetítés során mind képviseltetik magukat a Sport TV-ben, hogy elmondják, miért fontos a két sportág életében ez a csata.

Hosszú Katinka és ShaneTusup köztudottan nagy rajongója Conor McGregornak. A budapesti vizes vb-n két aranyat nyerő Katinka már korábban elárulta, nagy kedvence az ír harcos, aki inspirálja őt.

Az ökölvívószakmát a Erdei Zsolt, valamint Rácz Félix promóter képviseli. A ketrecharcosokat S. Kovács Ádám, a Sport TV UFC-szakértője, Világjátékok-győztes karatéka képviseli.

A stúdióban a házigazda Szaniszló Csaba lesz, a gála mérkőzéseit Kassai-Tóth Csaba kommentálja.

Floyd Mayweather – Conor McGregor

augusztus 27., vasárnap

Sport1, 02:00 (felvezetés), 03:00 (gála)