2012. február 10.

Ötletpályázatos játék a Discovery Channeltől

Indul az új bűnügyi-reality sorozat, az Ultimate Cops - ehhez kapcsolódóan szervezett játékot a Discovery.

Áprilisban indul a Discovery Channel új, bűnügyi-reality sorozata, amelyet most először a közép-európai régió három országában, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban forgatnak. Ehhez kapcsolóan indított most játékot a tévétársaság.

Az Ultimate Cops című új műsor Bukarest, Moszkva és Varsó taktikai egységeiben szolgálatot teljesítő rendőrök munkáját mutatja be, akik mindent megtesznek, hogy visszaszorítsák a bűnözést városuk utcáin. A forgatáson a Discovery Channel sikersorozatát, Bear Grylls túléléseit bemutató A túlélés törvényeit készítő stáb dolgozott, Stephen Shearman sorozat producer és Bear Grylls állandó operatőre, Simon Reay közreműködésével.

Előzetes az új műsorból

A sorozat megfelelő magyar címének megtalálásához a Discovery Channel Facebook oldalán indított játékot. A február 26-ig tartó játékban a sorozat témájához illő, kreatív magyar címötlet megadásával indulhatnak az érdeklődők. A beküldött ötleteket a Discovery Channel képviselőjéből, valamint Szabó Zoltán (szabóZ) és Varga Attila (sixx), a comment:com újságíróiból álló zsűri értékeli, és a nyertes javaslat lesz az új sorozat hivatalos címe. A legjobb ötleteket beküldők díja az új sorozatnévvel ellátott póló és a Discovery Channel ajándékcsomagja.

Címkék: discovery