2011. április 04.

Ötszörözött a neten az RTL Klub

Elsősorban a húzóműsoroknak, így a Való Világnak és az X-Faktornak köszönhető az egy év alatti nagymértékű bővülés.

Elsősorban a húzóműsoroknak, így a Való Világnak és az X-Faktornak köszönhető az egy év alatti nagymértékű bővülés.

2011 februárjában az RTL Klub online portfoliója átlagosan napi majdnem 470 ezer felhasználót vonzott, ami 3 millió feletti átlagos oldalletöltést generált - közölte a csatorna. Ez éves összehasonlításban ötszörözést jelent a tévé netes felületei számára.

Az RTL ezt egyfelől a húzóműsorai iránti érdeklődésnek (VV4, X-Faktor, tavasztól Csillag Születik 3.) tudja be, másfelől az online divízióban folyó technológiai-tartalmi fejlesztéseknek, elsősorban a videós tartalmi kínálat bővítésének.

Medián Webaudit adatokat idézve a csatorna azt közölte, hogy 2010 decembere óta szinte változatlanul 2,3 millió fölötti az összesített havi egyedi látogatószám a csatorna portálján. Februárban rekordot jelentő 469 262 volt a napi átlagos látogatói szám, ehhez pedig szintén rekord 3,29 millió átlagos napi oldalletöltés társult.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.