2010. október 29.

radiocafe.hu – az új időszámítás

Tegnap megújult a radiocafé 98.6 honlapja, a radiocafe.hu. A fejlesztést a DING.hu Kft. végezte.

Tegnap megújult a radiocafé 98.6 honlapja, a radiocafe.hu. A fejlesztést a DING.hu Kft. végezte.

A társaság közlése szerint olyan dinamikus weboldallal álltak elő, amilyenje Magyarországon eddig még egy rádiócsatornának sem volt: a honlap folyamatosan változik és rendeződik át a radiocafé 98.6 adásában éppen hallható műsoroknak megfelelően.

Ezen felül az új oldal számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek eddig egyáltalán nem, vagy nagyon eltérő módon voltak elérhetőek: többek között megtalálható rajta műsorarchívum és játékok változatos nyereményekért, többféle minőség közül a felhasználó választhatja ki az online rádióhallgatás számára legoptimálisabb verzióját, és nem utolsó sorban az új radiocafe.hu lehetőséget nyújt arra is, hogy a hallgatók chateljenek a műsorvezetőkkel.

„Terveink szerint a radiocafe.hu fejlesztését tovább folytatjuk újabb funkciók beépítésével, például a későbbiek során lehet majd különböző termékeket is vásárolni az oldalon.” – idézik Fiers Gábort, a radiocafé 98.6 főszerkesztőjét. Az új weboldaltól a radiocafé 98.6 tulajdonosa és az oldal reklámfelületeinek értékesítését végző Est Média Group (EMG) is a felhasználók számának további növekedését, valamint a meglévő felhasználók magasabb szintű kiszolgálását várja.