2010. szeptember 20.

Új Class-honlap Jáksótól

Új honlap várja a Classfm.hu látogatóit a mai naptól. A statikus, információkat közlő megoldás helyébe valódi közösségi site lépett.

Új honlap várja a Classfm.hu látogatóit a mai naptól. A statikus, információkat közlő megoldás helyébe valódi közösségi site lépett.

A Class FM célja az volt, hogy hallgatóit az eddiginél is jobban aktivizálja és egy igazán interaktív honlapot hozzon létre. Az új oldal rendszerében számos információs fal áll a látogató rendelkezésére, ahonnan azonnal tájékozódhat az aktuális hírekről, időjárásról, útinformról, emellett a jelenlegi trendeknek és a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelően valódi közösségi portállá alakult a Classfm.hu - közölték.

Az oldal további különlegessége, hogy azt a rádió műsorvezetője, Jáksó László készítette és üzemelteti. Az oldalon a hírszerkesztők nem csupán a száraz tényeket közlik, de a híreket videoval, fotóval színesíthetik, akár egy hírportálon. Ahogy az oldalon lehetőség van arra is, hogy a műsorvezetők webkamerával fotózzák/filmezzék magukat, majd azonnal feltöltsék az oldalra.

 

Az amerikai first lady fellépést ígér

5 órája

A first lady a legnagyobb internetes vállalatok és közösségi platformok vezetőit látta vendégül a Fehér Házban, hogy megvitassa velük az internet kedvező és kedvezőtlen hatásait, elsősorban a gyermekekre.