2011. július 19.

Új EMG-sales house

Az ESTÉRT Kft. a Pesti Est, az Exit Magazin és az Est Lapok értékesítő csapatának integrációjával jött létre.

Július 14-én a fővárosi és az eddig a cégcsoporton kívül folytatott vidéki sales tevékenység egyesítésének érdekében megkezdte működését az ESTÉRT Hirdetés Értékesítő Kft., mely 100 százalékban az EMG Médiacsoport Kft. tulajdona, ügyvezetője az országos Est Lapok kiadásáért felelős Est Lapok Kft. irányítását végző Radányi László.

Az ESTÉRT Kft. a Pesti Est, az Exit Magazin és az Est Lapok értékesítő csapatának integrációjával jött létre, elsősorban az EMG print portfóliójának országos értékesítését végzi. Emellett, kiemelkedő piaci kapcsolatait, szakmai tudását és hosszú évek tapasztalatát felhasználva, az ESTÉRT Kft. kisebb, független kiadványok értékesítésével is foglalkozik majd, ezzel is növelve a cégcsoport tevékenységét és árbevételét.

Mindezzel egyidejűleg a Pesti Est és az EXIT Magazin, valamint a Pesti Est különszámok gyártásáért felelős Pesti Est Kft. is új ügyvezetőt kapott, szintén Radányi László személyében, akinek révén azonos irányítás alá kerül a cégcsoport minden programmagazinjának gyártása. A változások következtében az EMG Médiacsoport Kft. központi adminisztrációs és kiszolgáló szerepe csökken, tevékenységének hangsúlya a stratégiai döntéshozatalra és a tulajdonosi irányításra helyeződik át. Az országos Est Lapok irányítása során jelentős tapasztalatokat felhalmozó Radányi László mind a sales, mind a gyártási tevékenység során szorosan és folyamatosan együttműködik majd a stratégiai döntéseket meghozó EMG Médiacsoport Kft. ügyvezetőjével, az országos programmagazinok menedzselésében nemzetközi szinten is komoly tapasztalatokkal bíró Pankotai Csabával.

 

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.