2016. május 26.

Új RAS értékesítési szervezet Szlovákiában

A Ringier Axel Springer Szlovákia és az Azet.sk új márkanév alatt egyesítették reklámértékesítési osztályaikat, miután a két cég bejelentette, hogy megállapodást írnak alá fúziójukról 2016 júniusában.

Az új integrált reklámértékesítési egység teljes körű hirdetési és médiaközi szolgáltatásokat kínál majd ügyfeleinek. A személyre szabott hirdetési megoldásokat – például natív hirdetéseket és a webes videóreklámokat magukba foglaló innovatív hirdetési termékeket – kínáló új szervezet központja Pozsonyban lesz. A portfólió erős nyomtatott és online márkákból áll – köztük 11 nyomtatott és több mint 50 digitális médiatermékkel –, amelyek a felhasználók döntő többségét elérik Szlovákiában.

Milan Dubec, a Ringier Axel Springer Szlovákia vezérigazgatója szerint „a Media Impact Slovensko elindításával a regionális Media Impact hálózat részévé válunk, és ezt a versenyelőnyt arra használjuk fel, hogy ügyfeleinknek a lehető legmodernebb hirdetési szolgáltatásokat nyújtsuk. Manapság a digitális világ minden platformon kapcsolódik a kreativitáshoz, a tartalmakhoz, a natív, programozott hirdetésekhez és a webes videó-hirdetésekhez. Michal Žatkuliak – aki már régóta felel igazgatóként az online értékesítési tevékenységért, és aki az egyik vezető szakértője a digitális hirdetésnek a régióban – fogja vezetni az integrált reklámértékesítési osztályt a Media Impact Slovensko márkanév alatt.” A nyomtatott termékekért felelős értékesítési igazgató továbbra is Roman Fülöp marad.

A Media Impact Slovensko egy még 2013. augusztusában a Media Impact Polska beindításával bevezetett koncepciót követ, amelynek második állomása a Media Impact Srbija elindulása volt 2015-ben. A hálózat új tagjaként a Media Impact Slovensko hozzáférhet a modern technológiára épülő digitális kiadói és hirdetési megoldásokat is lefedő nemzetközi szakértelemhez csakúgy, mint az erős online és nyomtatott márkák széles skálájához. Ralph Werner, a hirdetés-értékesítés fejlesztéséért felelős csoportszintű igazgató szerint „nagy lépés ez számunkra a több csatornát átfogó hirdetési megoldások olyan ügyfeleinknek való nyújtásában, akiknek több közép-kelet európai országban is vannak tevékenységeik.”

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.