2014. március 24.

Új arculat és premierek a Discovery Channel műsorán

A földgömb különböző változatai reprezentálják az egyes műsortípusokat. Új évadokkal jelentkeznek az autós műsorok is.

A földgömb különböző változatai reprezentálják az egyes műsortípusokat. Új évadokkal jelentkeznek az autós műsorok is.

A Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) megújítja a Discovery Channel arculatát. A házon belül, Stephen Royle (Creative Director, Discovery Networks CEEMEA) felügyelete alatt készült új arculat megidézi a márka örökségét: a modern és dinamikus design főszereplője a „D” betűvel együtt előtérbe helyezett, új földgömbikon. A friss arculattal március 21-től találkozhatnak a magyar nézők.

„A földgömb több változatban jelenik meg az új dinamikus arculat elemeként, amelyeket így rugalmasan, az adott tartalomnak megfelelően használhat a csatorna az on-air és off-air kreatív anyagokban. A tematikus arculati csomagban a földgömb hat különböző formában jelenik meg – az alap logón kívül arany, tüzes, jeges, vizes, és »ember alkotta« ikon készült –, melyek színvilágukkal és grafikai elemeikkel a Discovery Channel sokszínű programkínálatának egy-egy műsortípusát jelképezik” – mondta Stephen Royle.

“A csatorna új arculata a márka fejlődésnek legújabb állomása. Az új design lendületes, univerzális, de továbbra is a csatorna eredeti küldetésén alapszik, azaz a nézők kíváncsiságának kielégítésén” – mondta Richard Pembroke (Head of Channels CEN, Discovery Networks CEEMEA).

A tavaszi felfrissülés keretében, az új arculattal együtt a Discovery Channel autós műsorai – Amcsi benzinfalók, Autókereskedők, Újjáépítők – is új évaddal jelentkeznek a Turbó péntek keretében.

Az új arculat bemutatója:

Címkék: discovery arculat