2017. június 29.

Új autós hirdetési portál indult

Elindult a Jóautók.hu, Magyarország új, ellenőrzött használtautó-hirdetési portálja.

A portál hivatalos partnere a Totalcar. A site június végétől működik, az oldalt támogató óriásplakátkampány is ekkor indult.

A weboldalt a Virgo Systems készítette el. A joautok.hu tulajdonosa a tavaly májusban létrehozott Net Mobilitás Zrt., melynek tulajdonosa a Tőkepartner Kockázati Tőkealap. Ez a tőkealap Spéder Zoltán, az FHB és a BIF, valamint az Index volt és a CEMP (az Inforádiót, a napi.hu-t és több más médiumot működtető Közép-európai Médiaszolgáltató) tulajdonosának érdekeltsége – olvasható a 24.hu-n.

Az e-commerce szakértő Virgo Systems szakembereinek közel 600 embernapnyi munkája van a projektben, ennek kétharmada a fejlesztői munka, a többi tesztelésre, előkészítésre és projektmenedzsmentre ment.

"Szerettük volna a tisztességesen működő kereskedők kínálatát összekapcsolni azokkal a biztonságorientált vásárlókkal, akik időt, energiát és pénzt spórolva szeretnék elkerülni a használtautó-vásárlás során felmerülő buktatókat. Ehhez egy olyan használtautó-piacteret vizualizáltunk, ahol azok a hirdetések kapnának figyelmet és kiemelt pozíciót, amelyekhez megfelelő mennyiségű dokumentáció áll rendelkezésre" – mesélt a projektről Halász Bertalan vezérigazgató.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.