2014. október 31.

Új csatornahang a Viasatnál

A László M. Miksát váltó Barabás Botond színművész szerződtetése része a csatorna megújulási folyamatának.

A László M. Miksát váltó Barabás Botond színművész szerződtetése része a csatorna megújulási folyamatának.

László M. Miksa közel másfél étvizeden át szólította meg nézőinket, hangjával tevékenyen hozzájárult a Viasat magyarországi sikereihez. Botond szerződtetése része a VIASAT3 tavasszal indult megújulási folyamatának. Ennek első pilléreként áprilisban frissített arculatot kapott a csatorna, ezzel párhuzamosan pedig megkezdődött az új megjelenést még erőteljesebben tükröző, fiatalos és dinamikus csatornahang kiválasztása is” – fogalmazott Szabó András, a Viasat Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Barabás Botond Jászai Mari-díjas színművész Székelyudvarhelyen született, gyermekkorában előbb pap, majd pék, ezt követően pedig kamionsofőr akart lenni. Negyedikes gimnazista korában nagynénje javaslatára jelentkezett a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Egyetemre. Utolsó éves hallgatóként meghívást kapott a budapesti Nemzeti Színház nyitóelőadásába, 2004 óta a szolnoki Szigligeti Színház tagja. Felesége, Nóra szintén a Szigligeti Színházban dolgozik, a párnak egy gyermeke van.

László M. Miksától sem válik meg a Viasat: a Ladánybene 27 zenekar frontemberével – pontosabban jellegzetes, öblös hangjával – a Viasat Explore, Viasat History és Viasat Nature csatornákon továbbra is találkozhatnak a nézők. A VIASAT3 és VIASAT6 női csatornahangja változatlanul Mezei Kitty színművész marad.

(Fotó: Sámson Réka)