2016. november 15.

Új csatornák a UPC Direct-nél

A UPC Direct december elején a műholdas szolgáltatók közül elsőként bővíti előfizetői csomagjait a TV2-csoport új csatornáival és elérhető lesz az RTL Spike is.

A UPC Direct új csatornákkal bővíti csatornakínálatát a közeljövőben. A folyamat két lépcsőben zajlik majd, és a szolgáltató egyetlen csatornát sem vesz ki a csomagjaiból a bővítés során. A bővítés december elején veszi kezdetét, ekkor a Humor+, a Chili TV és Kiwi TV csatornák kerülnek be a szolgáltató Medium és Medium HD TV csomagjaiba, illetve a Plus és Plus HD TV csomagok nézői számára elérhetővé válik az előbbiek mellett a Spíler TV is. Szintén december elsejétől érhető el a Medium TV, illetve az ennél nagyobb csomagok előfizetői számára az RTL Spike, az RTL-csoport és a Viacom együttműködésével létrejött új szórakoztató csatorna, amely nemzetközi tartalmak mellett helyi készítésű műsorokkal is várja a nézőket.

Január közepétől a Medium és Medium HD TV csomagok tovább bővülnek az Izaura TV és a Zenebutik csatornákkal, a Plus és Plus HD TV csomagok esetében pedig a Fem3 csatorna is bekerül a UPC Direct kínálatába.

„Tabukról tabuk nélkül” új évad

13 órája

Új évaddal jelentkezik a Spektrum saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”. Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség - ismét csupa tabu téma, amelyről nem merünk beszélni.