Szalay Dániel 2012. október 24.

Új csatornákat indít a Digi

Két saját csatornával bővül a Digi műsorkínálata. Az új tévécsatornákon a műsorterjesztő cég megkíméli majd a nézőket a reklámoktól.

Két, saját csatornával bővül a Digi műsorkínálata. Az új tévécsatornákon a műsorterjesztő cég megkíméli majd a nézőket a reklámoktól.

A november 1-jén induló Digi Life és a Digi World olyan tematikus csatornák, melyek közül az előbbi életmóddal kapcsolatos, utóbbi pedig általános tartalmú, élővilággal, történelemmel, utazással, tudománnyal és technológiával foglalkozó műsorokat sugároz majd. A két csatornát olyan aktuális tartalmakkal töltik majd meg, amelyeket a világ legnagyobb európai és amerikai gyártói készítettek (Warner, BBC, APT stb.).

A két új tévéadást csak a Digi előfizetői nézhetik majd, de erre kábelen és műholdon keresztül is lehetőségük lesz. A csatornákon látható műsorokat hirdetések, reklámszünetek és minden egyéb megszakítás nélkül sugározza majd a cég, igény esetén egyébként akár HD minőségben.

"Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk hamarosan négy saját gyártású televízió csatornával rendelkezik Magyarországon, melyek a színes műsorkínálat mellett a minőségi televíziózás élményét is megteremtik" - írja az új csatornákról a cég honlapja, mely felidézi, hogy a cégcsoport 2009-ben hozta létre első saját gyártású tematikus tévécsatornáját, a Digi Sportot, majd két évvel később indította el a Digi Sport társcsatornáját.

A cég portfóliójában a közeljövőben tehát az alábbi saját gyártású csatornák érhetőek el: Digi Sport 1; Digi Sport 2; Digi Life; Digi World, de a szolgáltató sejtelmesen e kínálat további bővítését ígéri: "hamarosan a filmek és az állatvilág kedvelői számára ugyancsak rendkívüli bejelentést teszünk".

A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.