2013. december 13.

Új csatornát indít a Discovery

2014 első felében indul az új adó, amely a női nézőket célozza meg.

2014 első felében indul az új adó, amely a női nézőket célozza meg.

ID Xtra néven indít új csatornát a Discovery Networks CEEMEA. A 25-54 éves női nézőket megcélzó tévé a tervek szerint 2014 második negyedévében indul el. Az amerikai piacra 2012-ben lépett be az ID Xtrával a Discovery, amely a közlés szerint mostanra a hetedik legnézettebb a célcsoportjában, és a leghosszabb nézési idővel rendelkezik. A briteknél tavaly indították el, és a lengyel piacra is 2012-ben léptek be.

"Megnövekedett a piacon a tényszerű, rejtélyeket bemutató és suspense műsorok iránti igény. Megvan a tapasztalatunk és a tudásunk, hogy megfeleljünk ezeknek az igényeknek, ezért ambiciózus tervünk, hogy 2014-ben a régió 105 piacán elindítjuk az ID Xtra csatornánkat. A legnagyobb partnereink közül sokan már jelezték érdeklődésüket. Az ID Xtra sorozatainak középpontjában a dráma áll, így más csatornák műsorainál hosszabb ideig a fotelhez fogja szögezni a nézőket, bevonva őket, hogy közelebbről figyeljék az eseményeket, és bepillantást nyerjenek a rejtélyek mögé" – mondta Paul Welling, a Discovery regionális csatornaigazgatója.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.