2016. július 01.

Új életmód magazin a TV2-n

E hétvégétől vasárnap délelőttönként jelentkezik az OlimpiÁSZ; cél a tömegsport és az egészséges életmód népszerűsítése a legnagyobb példaképek adnak ötleteket mindazoknak, akik sportolnak és azokna

Az OlimpiÁSZ két műsorvezetője Kandász Andrea és Szebeni István lesznek, akik magyar olimpiai aranyérmes legendákkal idézik fel a siker felemelő pillanatait. Bepillantást nyerhetünk az aranyesélyesek riói felkészüléseibe, megmutatják, hogy milyen programokkal segíti a Magyar Olimpiai Bizottság a versenyzőket és az ifjú tehetségeket. A nézők választ kapnak arra is, hogy miért hagyta majdnem abba az úszást Kovács Ági 12 évesen, miért borotválkozik Kemény Dénes minden nagy meccs előtt és hogyan készül az olimpiai himnusz.

A TV2 közlése szerint Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a produkció fővédnöke beszél majd dopping-kérdésről, a riói felkészülésről, fair playről, edzőkről és arról is, mennyit ér egy aranyérem. - Gyerekkoromtól végigkövettem az olimpiai játékokat szurkolóként, imádok sportolni és édesanyaként, nőként is mindig érdekelt a sport jótékony hatása – mondta Kandász Andrea.

A műsorban bemutatják, hogy mi a trendi viselet a versenypályákon, lehet-e sminkben olimpiát nyerni, hogyan készül a formaruha és hogyan lehet együtt élni a világ legjobbjaival? Sztárok, szakemberek, feleségek, anyukák sztoriznak minderről, miközben számos hasznos egészségügyi, életvezetési tanács hangzik el a műsorban: hogyan fogyókúráznak az olimpikonok, milyen sportágat válasszon a szülő a gyermekének, és főleg mikor, ha bajnokot szeretne nevelni belőle?

Címkék: sport olimpia tv2

Jön a Better Call Saul 4. évada

37 perce

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.