2012. december 10.

Új év, új BBC-csatorna

Már megint valami újat mutathat a hazai nézőknek (is) a brit közszolgálati médiabirodalom. Január elsejétől eddig nem ismert adó érkezik.

Már megint valami újat mutathat a hazai nézőknek (is) a brit közszolgálati médiabirodalom. Január elsejétől eddig nem ismert adó érkezik.

Mégpedig a régiószerte Digi-szolgáltatásáról ismert RCS&RDS kínálatában. A BBC Knowledge pár esztendő alatt vált világcsatornává: 2007 tavaszán mutatkozott be Szingapúrban, pár hónappal később már Hong Kong-ban is elérhető volt az adás, amely még abban az évben debütált a lengyel piacon, majd számos más állam következett.

A műsor öt pillérét a kulturális, tudományos-technológiai, az emberi test és érzelem titkait feltáró, a történelmi és a mindennapi gazdasággal kapcsolatos ismereteket közvetítő programok jelentik.

A csatorna honlapján külön fül mutatja, hol fogható a program; térségünk egyelőre nem kapott külön klikklehetőséget. Induláskor legalább félmillió hazai háztartásba juthat el a műsor.

″Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra″

3 órája

Október 2-án kerül megrendezésre az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében.

Jön a Better Call Saul 4. évada

6 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.