2012. december 10.

Új év, új BBC-csatorna

Már megint valami újat mutathat a hazai nézőknek (is) a brit közszolgálati médiabirodalom. Január elsejétől eddig nem ismert adó érkezik.

Már megint valami újat mutathat a hazai nézőknek (is) a brit közszolgálati médiabirodalom. Január elsejétől eddig nem ismert adó érkezik.

Mégpedig a régiószerte Digi-szolgáltatásáról ismert RCS&RDS kínálatában. A BBC Knowledge pár esztendő alatt vált világcsatornává: 2007 tavaszán mutatkozott be Szingapúrban, pár hónappal később már Hong Kong-ban is elérhető volt az adás, amely még abban az évben debütált a lengyel piacon, majd számos más állam következett.

A műsor öt pillérét a kulturális, tudományos-technológiai, az emberi test és érzelem titkait feltáró, a történelmi és a mindennapi gazdasággal kapcsolatos ismereteket közvetítő programok jelentik.

A csatorna honlapján külön fül mutatja, hol fogható a program; térségünk egyelőre nem kapott külön klikklehetőséget. Induláskor legalább félmillió hazai háztartásba juthat el a műsor.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.