2013. szeptember 17.

Új felület az EvoMediánál

Az együttműködés nyomán a vásárlást előkészítő oldalak terén erősödött a sales house portfoliója.

Az együttműködés nyomán a vásárlást előkészítő oldalak terén erősödött a sales house portfoliója.

Az EvoMediát bízta meg hirdetési felületeinek értékesítésével a Használtautó.hu. Az együttműködés a heti 450 ezer főt elérő site mellett kiterjed a cégcsoport további oldalaira, így a heti közel 100 ezer főt elérő Autonavigátor.hu online magazinra és a heti 100 ezres látogatottságú Autóalkatrész.hu keresőre is. Az EvoMedia portfóliója így havonta 3 millió főt ér el. Az új együttműködés révén elsősorban a vásárlást előkészítő oldalak terén erősödött a sales house kínálata - közölték.

"Weboldalainkkal olyan embereket érünk el, akik a közeljövőben autóvásárlást terveznek. Emellett tudjuk, hogy a látogatóink milyen színű, márkájú, korú, benzines vagy dízel autót keresnek, és azzal is tisztában vagyunk, mennyi pénzük van rá. Ezek ismeretében célzott, hatékony megjelenést tudunk biztosítani hirdetőinknek" - nyilatkozta Fodor László, a Használtautó Kft. marketingvezetője.

"A hirdetőknek olyan megoldásokra és felületekre van szükségük, amelyekkel egyszerre tudnak márkát építeni és eladni. Erre leginkább a vásárlást előkészítő (ár-összehasonlító) és az apróhirdetési oldalak a leghatékonyabbak. A közös termékfejlesztés eredményeként mostantól a Használtauto.hu számos új, nagyméretű, látványos, videóhirdetésre is alkalmas megoldással áll a hirdetők rendelkezésére" - tette hozzá Péli Árpád, az EvoMedia ügyvezetője.