2014. január 24.

Új filmcsatornát indít a Viacom

A Paramount itthoni bevezetésével a Viacom Magyarország 3. legnagyobb tévés portfóliójává kíván előlépni.

A Paramount itthoni bevezetésével a Viacom Magyarország harmadik legerősebb televíziós portfóliójává kíván előlépni.

Február 14-én indul Magyarországon a Paramount filmcsatorna, amely Spanyolország és Franciaország után a világon a harmadikként nálunk lesz elérhető.

A Comedy Central, a Nickelodeon, az MTV és a VIVA csatornákat is üzemeltető Viacom International Media Networks (VIMN) az új csatorna bevezetésével Magyarország harmadik legnagyobb televíziós portfoliójává kíván előlépni.

Hazánkban kábeles, szatelit és IP TV platformokon is elérhető lesz az új csatorna, amely kínálatát a legendás Paramount Pictures elmúlt két évtizedben készült filmsikerei mellett más amerikai stúdiók alkotásai és európai filmek egészítik ki. A műsort tematikus blokkok (akció, krimi, humor), exkluzív tartalmak, filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint háttéranyagok is színesítik.

“Az elmúlt két év alatt közel megdupláztuk portfoliónk piaci részesedését a 18-49-es célcsoportban, de emellett a régióban is erőteljes terjeszkedést folytattunk, elsősorban a Comedy Central és Nickelodeon márkáinkkal. A Paramount indításával nem titkolt célunk, hogy a harmadik legerősebb televíziós portfolió legyen a miénk Magyarországon.” – mondta Bartosz Witak, a VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

A VIMN portfólióba tartozó csatornák közül az AGB Nielsen legfrissebb adatai szerint a Nickelodeon a legnézettebb gyermekcsatornának számít a 4-14 éves célcsoportban, míg a Comedy Central a negyedik a kábeltelevíziók között a 18-49 évesek körében.