2012. február 02.

Új funkciók az Adverticum AdServeren

A hirdetéskiszolgáló az év elején új külsőt kapott, majd új funkciókkal is bővült.

A hirdetéskiszolgáló az év elején új külsőt kapott, majd új funkciókkal is bővült.

Fejlesztéseket hajtottak végre az év eleji megújulás keretében az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszerénél. Ennek egyik újdonsága, hogy az új szabályozó rendszer lehetővé teszi a realtime kampányoptimalizálást.

Szintén újdonság az inApp helymeghatározás: ez a mobilalkalmazásokban megjelenő bannerek földrajzi elhelyezkedés alapján történő célzására alkalmas.

A kampánymenedzselés támogatására került az AdServer 2.0-ás verzióba az új értesítési rendszer, mellyel testre szabhatók a kampányok állapotáról küldött üzenetek, így a felhasználó beállíthatja, hogy ki, milyen eseményekről, milyen gyakoriságban kapjon értesítést.

Rugalmasabbá vált a kampányidőszak beállítása is. Az új funkció lehetővé teszi, hogy beállítsuk, egy adott kampány bannerei mely hónapokban, napokon és órákban jelenjenek meg vagy azt, hogy mikor ne.

Beraktak egy átalakító gombot is a rendszer adminisztrációs felületére, amivel a külső hirdetéskiszolgáló rendszerekből érkező (pl. reklámügynökségek által küldött) kódokat az AdServer egy gombnyomással alakítja át akként, hogy minden mérési funkció mindkét oldalon egyformán elérhető legyen.

"Az Adverticum AdServer fejlesztésekor azt a két fontos vezérelvet követjük, hogy fejlesztéseink a nemzetközi piaci trendek és a hazai ügyféligények összehangolásával történjenek. Az Adverticum fennállásának több mint tíz éve alatt mindig a minőségi terméktámogatáson és a felhasználóink egyedi igényeinek kiszolgálásán volt a hangsúly. Elsősorban ezeket az igényeket összegezve tervezte meg fejlesztői csapatunk az AdServer 2.0-t" - nyilatkozta Balatoni Emese, ügyfélkapcsolati igazgató.