2011. szeptember 15.

Új gasztrolap a Sanománál

A print kiadás mellett az interneten is együttműködnek az Ursa et Ursus Kiadóval.

A print kiadás mellett az interneten is együttműködnek az Ursa et Ursus Kiadóval.

2011 szeptemberétől a Sanoma Media látja el az Ízek és Érzések kiadió feladatait, miután megegyezett a gasztronómiai magazint jegyző Ursa et Ursus Kiadóval. Az újságot a Sanoma licenszbe vette, ennek keretében a kiadói feladatok igen, a hirdetésszervezési és szerkesztőségi feladatok viszont nem kerülnek át hozzá.

A megállapodás kiterjed az internetre is: a HáziPatika.com egészségügyi portálon co-brandelt Táplálkozás rovat indul, melyhez a tartalmat az Ízek és Érzések szerkesztősége szolgáltatja, az Ursa et Ursus emellett médiaértékesítési feladatokat is ellát.

A Sanoma a lépéssel erősíteni kívánja az egészség- és a gasztronómia-szegmensben elfoglalt pozícióit, ezen belül is kiemelten kíván foglalkozni a tudatos táplálkozással. Az Ízek és Érzések 2011-ben még két alkalommal, jövőre pedig a tervek szerint öt alkalommal jelenik meg.

Címkék: sanoma gasztronómia

Aranyeső a Viasat Worldnél

11 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.