Szalay Dániel 2013. szeptember 05.

Új hirdetési felületekkel jelentkezik az Origo

Néhány újfajta display típusú hirdetési felülettel rukkolt ki a portál.

Néhány újfajta display típusú hirdetési felülettel rukkolt ki a portál.

Az új, Origo által bevezetett hirdetési felületek főleg az image es márkakommunikáció szempontjából lehetnek különösen hatékonyak. A panoráma wallpaper es a videó wallpaper úgy biztosítanak egész képernyős hirdetési megjelenést, hogy eközben jól elválaszthatók a tartalomtól, az észlelésük igen magas, mégsem zavaró.

A három formátum szeptembertől foglalható az origo.hu megújult oldalain és az év végéig a cég portfoliójának egyéb tagjain is bevezetik.

A felületek rövid bemutatása megtalálható a kapcsolódó prezentációban, illetve kipróbálható az Origo Itthon rovatának ezen cikkén: http://www.origo.hu/itthon/20130902-a-tarki-osszekeverte-az-eu-megiteleserol-szolo-kutatas-szamait.html

A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.