Szalay Dániel 2013. szeptember 05.

Új hirdetési felületekkel jelentkezik az Origo

Néhány újfajta display típusú hirdetési felülettel rukkolt ki a portál.

Néhány újfajta display típusú hirdetési felülettel rukkolt ki a portál.

Az új, Origo által bevezetett hirdetési felületek főleg az image es márkakommunikáció szempontjából lehetnek különösen hatékonyak. A panoráma wallpaper es a videó wallpaper úgy biztosítanak egész képernyős hirdetési megjelenést, hogy eközben jól elválaszthatók a tartalomtól, az észlelésük igen magas, mégsem zavaró.

A három formátum szeptembertől foglalható az origo.hu megújult oldalain és az év végéig a cég portfoliójának egyéb tagjain is bevezetik.

A felületek rövid bemutatása megtalálható a kapcsolódó prezentációban, illetve kipróbálható az Origo Itthon rovatának ezen cikkén: http://www.origo.hu/itthon/20130902-a-tarki-osszekeverte-az-eu-megiteleserol-szolo-kutatas-szamait.html

A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.