2014. július 28.

Új hivatalos Google Analytics partner

Az INTREN egyszerre vált minősített AdWords és Analytics partnerré. A Google is ösztönzi a hivatalos minősítések megszerzését.

Az INTREN egyszerre vált minősített AdWords és Analytics partnerré. A Google is ösztönzi a hivatalos minősítések megszerzését.

A tanácsadó cégektől a hivatalos minősítés megszerzéséhez a Google nemzetközi esettanulmányokat, személyes interjút, dedikált munkavállalókat és visszaellenőrizhető projekt eredményeket követel meg. Akik viszont taggá válnak, számos előnyt élvezhetnek, köztük élő képzési rendezvényekhez, iparági betekintésekhez, külön támogatáshoz, promóciós ajánlatokhoz, akár béta-tesztelési lehetőségekhez is hozzáférhetnek a Google támogatásával.

Az INTREN hivatalos minősítést szerzett az analitika terén is, amivel itthon egyedüliként birtokolja egyszerre a megtérülések, elemzések szempontjából fontos Google Analytics és a hirdetések kezelésére vonatkozó Google AdWords cégszintű minősítést – írja a cég közleménye.

„A piaci igény évről évre nő az Analytics iránt, így nagy szükség van a magas szintű szaktudásra, bízunk benne, hogy egyre több szakértőnek lesz fontos a hivatalos minősítések megszerzése” - mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.