2011. november 18.

Új honlap a Carnationtől

Majd tíz éve nem nyúlt az arculatához az ügynökség, a mostani megújuláson huszonhárman dolgoztak.

Majd tíz éve nem nyúlt az arculatához az ügynökség, a mostani megújuláson huszonhárman dolgoztak.

Megújította megjelenését az idén tizenöt éves CarnationGroup. Az ügynökség majd tíz éve nem változtatott az arculatán, most viszont huszonhárman dolgoztak az ennek részét képező honlap projekten.

Az új site-on több mint 7 hónapig dolgoztak a szövegírók, fejlesztők, designerek és egyéb szakemberek. A weboldalt közel 15 ezer sornyi kód hajtja, a HTML5 adta lehetőségekre épít, táblagép-kompatibilis és a dán Sitecore content menedzsment rendszerre épül.

"Az arculatunkhoz közel egy évtizede nyúltunk legutóbb, a honlapunk pedig klasszikusan a suszter cipőjének esete. Nem akartuk, hogy ez csak egy website projekt maradjon. Többet akartunk. Kísérletezni, játszani, feszegetni a kreatív és technológiai korlátokat. Ezért a flash mellőzése, az alapból tablet-kompatibilis formátum, a swipe navigáció, vagy a carnások social csatornáinak integrálása a céges kommunikációba, illetve még egy sor fun feature, amiket majd böngészés közben fedezhettek fel" - nyilatkozta Tóth Krisztián, vezérigazgató-kreatívigazgató.

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

10 órája

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.