2010. július 16.

Új iPhone alkalmazás a CV-Online-tól

A tavaly az Inform Média tulajdonába került CV-Online új iPhone alkalmazással jelentkezett a piacon.

A tavaly az Inform Média tulajdonába került CV-Online új iPhone alkalmazással jelentkezett a piacon. Az állásportál teljes adatbázisát tartalmazó álláskereső alkalmazása új dimenziót teremt az álláskeresésben.

A tavaly az Inform Média tulajdonába került CV-Online új iPhone alkalmazással jelentkezett a piacon. Az állásportál teljes adatbázisát tartalmazó álláskereső alkalmazása új dimenziót teremt az álláskeresésben. Az iPhone adottságait kihasználva GPS koordináta alapján a felhasználók az aktuális földrajzi helyzetük szerint kereshetnek a helyi munkalehetőségek között.

A jól strukturált adatbázis lehetőséget nyújt kategóriák, városok és kulcsszavak szerinti keresésre is. Ha valaki érdeklődik egy állás iránt, elmentheti a Kedvencek közé vagy ajánlhatja e-mailben egy barátjának. Emellett az alkalmazás automatikusan menti a kereséseket, így a korábban megtekintett állások között is gyorsan és egyszerűen lehet böngészni. A CV-Online teljes adatbázisa elfér a zsebben, melyet bárhol, bármikor böngészhet a felhasználó. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a magyar App Store-ból.