2012. október 12.

Új, ingyenes mobilalkalmazások a HG Médiától

Elkészült a Kincs Gyerekmagazin és még két másik applikáció, melyek széles körben válnak ingyenesen elérhetővé.

Elkészült a Kincs Gyerekmagazin és még két másik applikáció, melyek széles körben válnak ingyenesen elérhetővé a Samsung okostelefonnal rendelkezők számára.

Samsung telefonokra optimalizálva készítette el a Kincs Gyermekmagazin gyermekprogram-ajánló alkalmazását a HG Média. Az applikáció a gyermekes családoknak kínál havonta frissülő, gazdag rendezvényválasztékot, mely révén 200 helyszín 500 programidőpontja érhető el.

Számos szempont alapján, például dátumra, városra, ajánlott életkorra, programkategóriára és időszakokra bontva válogathatunk a gazdag programkínálatból. Akár strandot keresünk, akár azt szeretnénk tudni, hogy aznap hova vihetjük a gyerekeket bábszínházba, az applikáció azonnali segítséget tud nyújtani.

Az alkalmazás arról is tájékoztat minket, hogy a rendezvény fedett területen, vagy a szabad ég alatt zajlik le, és beállítható az eseményhez tartozó értesítés is.

Ezenkívül elkészült a VinCE Bor applikáció, melynek segítségével a borokat 10 jellemző, többek között szárazsági fok, ár, vagy akár pince alapján is kiválaszthatjuk, valamint ugyancsak ingyenesen elérhető a VinCE Gasztro alkalmazás is, mely több mint 200 receptet, fesztiválajánlót és gasztrolexikont is a felhasználók rendelkezésére bocsát.

A mai kor sajátosságainak megfelelően valamennyi alkalmazással megoszthatjuk e-mailben, illetve a Facebookon vagy Twitteren ismerőseinkkel a kiválasztott programokat, borokat vagy recepteket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.