2013. június 14.

Új kampánnyal promózzák a megújult hot! magazint

Tartalmában és kampányában is megújult a hot! sztármagazin.

Tartalmában és kampányában is megújult a hot!, a Ringier sztármagazinja. Az Ogilvy által készített és Budapesten forgatott új kampányfilmben paparazzók várják az újságárus előtt a legfrissebb hírekkel érkező sztármagazint.

A hot! magazin továbbra is a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt és a sztárhírek jelentik a lap alappillérét, ugyanakkor az eddigiekhez képest még több kreatív tartalommal találkozhatnak a lap vásárlói. A cikkek esetében nagy és figyelemfelkeltő címek, még frappánsabb leadek vonják magukra az olvasók figyelmét, a vicces, csipkelődő nyelvezet továbbra is a magazin egyik legfőbb sajátsága.

Új rovatokat is találnak az olvasók a megújult lapban. Ilyenek a Trend és Szépség, a Gasztro (ebben a rovatban celebek készítik el kedvenc ételeiket, ill. olvasói receptek is helyet kapnak), az Életmód (diéta és fitness tanácsokat kínál), a Mert a sztár is ember (hétköznapi szituációkban elcsípett sztárok fotóit közli), és a HOT! ring rovat (vicces-rázós kérdéseket szegez a hírességeknek, például legutóbb Vastag Csaba válaszolt).

Június elejétől élénkebb, fiatalosabb színek, új betűtípusok, nagyobb, látványosabb képek kerültek a felfrissített layout elemeiként a hot!-ba. A címlap szerkezete és elrendezése látványosan változott.

A kampányhoz megújult reklámfilm készült, amelyben a hot! arca, A Címlaplány című produkció nyertese is szerepel. A hot! magazin kampánya június 6 – július 5. között zajlik print valamint televíziós (RTL Klub, RTLII, Film+, Cool TV, TV2, Viasat, Paprika TV), rádiós (Juventus, Class FM) és outdoor felületeken.

A kampány kreatívját az Ogilvy reklámügynökség készítette.

A hot! megújult reklámszpotja
Címkék: hot! ringier