Zájer Attila lett az ATV és az ATV Spirit új kereskedelmi igazgatója. A szakember korábban a Tv2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatói pozícióját látta el. Az ATV eddigi kereskedelmi igazgatója, Lukács Csilla ezentúl az ATV és az ATV Spirit terjesztési igazgatójaként dolgozik.

A csatorna vezetősége az elmúlt évek fejlődése után úgy döntött, hogy a két legfőbb bevételi forrást adó területet (kereskedelem, terjesztés) ketté választja - írják.

A reklámpiacról eredő bevételeket az új kereskedelmi igazgató, Zájer Attila felügyeli. Feladatai ezentúl a csatorna kereskedelmi felületeinek fejlesztése, kialakítása és értékesítése, ideértve a vállalatcsoport televíziós, digitális, social és influencer megoldásait, valamint a jövőbeli építkezésben meghatározó irányt adni korszerű hirdetési lehetőségeknek.

Az ATV és az ATV Spirit csatornák széleskörű eléréséért és a fejlesztéséért pedig az új terjesztési igazgató, Lukács Csilla felel a továbbiakban.

Lukács Csilla

Kevés olyan tapasztalt és ambiciózus szakember dolgozik a televíziós piacon, mint Zájer Attila, az érkezéséhez nagy reményeket fűzünk. A kereskedelmi bevételeink idén nőttek, a célunk, hogy egyre meghatározóbb szereplőivé váljunk a médiapiacnak. Ebben a folyamatban Lukács Csillának is fontos szerepe lesz

– nyilatkozta Németh Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.