2016. október 18.

Új kiadvány a Kismama magazintól

A Kismama magazin legkisebbeket érintő, 80 betegséget és tünetet taglaló, szakértők által összeállított kisokosa, a Gyermekbetegségek A-Z-ig a baba születésétől hároméves koráig segíti a szülőket.

A gyermek betegsége esetén a szülők ijedtükben hajlamosak az interneten fellelhető, nem mindig megfelelő és helytálló tanácsokhoz fordulni megoldásért. A Central Médiacsoport Zrt. kiadványa, a Kismama magazin különszáma, a Gyermekbetegségek A-Z-ig azért készült, hogy a rázós helyzetekben ne maradjanak többé kétségek között.

A Gyermekbetegségek A-Z-ig a leggyakrabban felmerülő betegségeket, tüneteket könnyen átlátható formában és kizárólag szakértőktől származó információk alapján gyűjtötte össze a megbízható tanácsra vágyó anyukák és apukák számára. A lexikonként funkcionáló kiadvány kategóriánként rendszerezi a csöppségekre leselkedő bajokat, így a baleseti sérülésekre, a fertőzésekre, vagy éppen a szemészeti problémákra is találhatunk külön gyógyírt, de a tünetek és a pici általános állapota alapján is segít beazonosítani az orvosolandó problémákat.

Minden kórhoz tartozó cikk, szóljon az laktózintoleranciáról, arcüreggyulladásról, esetleg fogszuvasodásról, közérthető definíciókból, a tünetek részletes leírásaiból, a kezelési lehetőségek ismertetéséből és a megelőzésre vonatkozó jó tanácsokból áll össze, amelyeket minden esetben egy-egy, a témában jártas orvos szaklektorált.

A gyermekorvosok által lektorált magazin főszerkesztője Vályi-Nagy Erika, aki - a szerkesztőség több tagjához hasonlóan – maga is tapasztalt anyuka.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

1 órája

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.