2012. január 20.

Új kollektív szerződés az Axel Springer cégeknél

A héten elfogadott megállapodás a cégcsoport egyes magyar érdekeltségeire is vonatkozik.

A héten elfogadott megállapodás a cégcsoport egyes magyar érdekeltségeire is vonatkozik.

Az Axel Springer-Magyarország Kft. és a Sajtószakszervezet kedden írta alá a módosított kollektív szerződést.

A kiadók között csak az AS-M Kft.-nek van kollektív szerződése. A kollektív szerződés az alábbi, AS érdekeltségű vállalatok alkalmazottjaira is vonatkozik: Axel Springer – Magyarország Kft., Petőfi Lap- és Könyvkiadó Kft., Népújság Kft.

Az Axel Springer – Budapest Kiadói Kft., a Zöld Újság Zrt. és a Harlequin Kft. alkalmazottjaira a kollektív szerződésen alapuló, munkaügyi szabályzat vonatkozik.

A nehéz gazdasági helyzet ellenére, a vállalat vezetése úgy döntött, hogy az adótörvény adta kereteken belül, a béren kívüli juttatások csökkenésének mértékét minimálisra szorítja, kiemelt figyelmet fordítva az alacsony fizetési kategóriába tartozókra.

A vállalat tájékoztatása szerint megtartotta a cafetéria elemek jelentős részét, nem változtatta a keretet, felvállalva a magasabb adóterheket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.