2017. szeptember 27.

Új külsőt kapott a 168 Óra

A 168 Óra szeptember 28-tól megújult külsővel, korszerű tördeléssel és kibővített tartalommal jelenik meg.

Az olvasók visszajelzései alapján átalakított lap még könnyebben olvashatóvá, még tartalmasabbá, még befogadhatóbbá vált, s egyúttal azoknak az igényeknek is megfelel, amelyek elvárhatók egy modern hetilaptól: nemcsak a korábbi 168 Óra írásait értelmezi, hanem az is kiderül belőle, mire lehet számítani a következő héten. Mostantól helyet kap a lapban a high-tech, illetve az autóipar is.

Az új, dinamikusabb hetilap megjelenésével egy időben megkezdődik a 168 Óra Online tartalmi és formai megújulása is.

A 168 Óra változásaival párhuzamosan megalakult a Liberty Sales House, amely a két médium tematikáját összehangolva értékesíti a 168 Óra hirdetési felületeit és a Klubrádió reklámidejét, külön-külön és csomagban is. A Klubrádió és a 168 Óra kereskedelmi és marketingszakemberei integrálódtak a Sales House-ba, és négy új, komoly tapasztalattal rendelkező értékesítő munkatárs is csatlakozott a csapathoz.

A továbbiakban Simon Zsuzsa a 168 Óra marketingkommunikációs feladatait látja el, míg Nagy Nikolett a Klubrádiónál a szórástervért, a spotkészítésért, az elhelyezésért és a rádió rendezvényeinek szervezéséért felelős.

A Sales House kereskedelmi igazgatója Baráth Maya.