2014. január 22.

Új lengyel MVNO

A tengerentúlon is népszerű módszert alkalmaz az egyik nagy lengyel kábelcég. Csakhogy ők nem veszik meg a tehenet, ha tejet akarnak inni.

A tengerentúlon is népszerű módszert alkalmaz az egyik nagy lengyel kábelcég. Csakhogy ők nem veszik meg a tehenet, ha tejet akarnak inni.

A Multimedia Polska a napokban jelentette be, hogy beszáll a mobilpiacra. Ők azonban nem azon az úton indulnak el, amelyre a legutóbb az amerikai Dish Network, amikor meg akarta venni a T-Mobile helyi leányvállalatát.

A társaság ugyanis a nemrég tulajdonosváltáson átesett Polkomtel-csoporthoz tartozó Plus mobilszolgáltatóval állapodott meg, így az ő hálózatukon futó SIM-kártyákat értékesítenek ügyfeleiknek.

A szolgáltatás nem csupán arra alkalmas, hogy a már meglévő ügyfeleket újabb szálon kössék a céghez, de arra is, hogy olyanokat vonzzanak, akik minimális mobiltelefon-forgalmat bonyolítanak, s ezt is szeretnék olcsón letudni.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

39 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.