2014. január 22.

Új lengyel MVNO

A tengerentúlon is népszerű módszert alkalmaz az egyik nagy lengyel kábelcég. Csakhogy ők nem veszik meg a tehenet, ha tejet akarnak inni.

A tengerentúlon is népszerű módszert alkalmaz az egyik nagy lengyel kábelcég. Csakhogy ők nem veszik meg a tehenet, ha tejet akarnak inni.

A Multimedia Polska a napokban jelentette be, hogy beszáll a mobilpiacra. Ők azonban nem azon az úton indulnak el, amelyre a legutóbb az amerikai Dish Network, amikor meg akarta venni a T-Mobile helyi leányvállalatát.

A társaság ugyanis a nemrég tulajdonosváltáson átesett Polkomtel-csoporthoz tartozó Plus mobilszolgáltatóval állapodott meg, így az ő hálózatukon futó SIM-kártyákat értékesítenek ügyfeleiknek.

A szolgáltatás nem csupán arra alkalmas, hogy a már meglévő ügyfeleket újabb szálon kössék a céghez, de arra is, hogy olyanokat vonzzanak, akik minimális mobiltelefon-forgalmat bonyolítanak, s ezt is szeretnék olcsón letudni.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.