2013. január 16.

Új lengyel hírtévé

Hónapokon belül új szereplővel színesedik a lengyel médiapiac, elindul ugyanis egy újabb helyi hírcsatorna, amely debütálásával is emlékezik.

Hónapokon belül új szereplővel színesedik a lengyel médiapiac, elindul ugyanis egy újabb helyi hírcsatorna, amely debütálásával is emlékezik.

A Telewizja Republika ugyanis április 10-én rajtol a tervek szerint – azaz annak a szmolenszki légi balesetnek a harmadik évfordulóján, amelyben az akkori köztársasági elnök mellett számos állami és katonai vezető lelte halálát.

Az egyik helyi portál beszámolója szerint a műholdas platform mellett kábelhálózatokon és digitális földfelszíni platformon is terjesztenék a vállaltan a középtől jobbra állókat megszólító csatorna műsorát.

A tervek szerint idén 4-5 millió zlotyból (azaz mintegy egymillió euróból) működő televízió finanszírozását részben részvénykibocsátással oldanák meg – mondta el egy interjúban Peter Barelkowski, a csatorna vezetője.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.