2013. január 16.

Új lengyel hírtévé

Hónapokon belül új szereplővel színesedik a lengyel médiapiac, elindul ugyanis egy újabb helyi hírcsatorna, amely debütálásával is emlékezik.

Hónapokon belül új szereplővel színesedik a lengyel médiapiac, elindul ugyanis egy újabb helyi hírcsatorna, amely debütálásával is emlékezik.

A Telewizja Republika ugyanis április 10-én rajtol a tervek szerint – azaz annak a szmolenszki légi balesetnek a harmadik évfordulóján, amelyben az akkori köztársasági elnök mellett számos állami és katonai vezető lelte halálát.

Az egyik helyi portál beszámolója szerint a műholdas platform mellett kábelhálózatokon és digitális földfelszíni platformon is terjesztenék a vállaltan a középtől jobbra állókat megszólító csatorna műsorát.

A tervek szerint idén 4-5 millió zlotyból (azaz mintegy egymillió euróból) működő televízió finanszírozását részben részvénykibocsátással oldanák meg – mondta el egy interjúban Peter Barelkowski, a csatorna vezetője.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

30 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.