2014. július 21.

Új logót vezet be a Disney Csatorna

Az adó megkapja a Németországban már bemutatott új logót és arculatot.

Az adó megkapja a Németországban már bemutatott új logót és arculatot.

A Disney Csatorna 2014. július 21-én, hétfőn mutatja be megújult logóját és a csatorna új, felfrissített grafikai megjelenését Magyarországon. A megújulás során minden interstitial program, ID szpot és a program menü megkapta az új logót, stílust és színösszeállítást. A műsorkínálat nem változik.

A dinamikus új logó két klasszikus Disney ikont ötvöz – a vállalat alapítója, Walt Disney jellegzetes aláírását és a Mickey Egér alakját felidéző három kört.

Az EMEA régióban az új branding először a németországi Disney Csatorna átalakulásakor, fizetős csatornáról szabadon fogható csatornává változásánál, debütált 2014. januárjában.

Az új arculatot bemutató kisfilm:

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

10 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

15 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.