2013. május 03.

Új magazin a HG Mediától

A 80+4 oldalas Anya&Apa Magazin a 4-16 éves gyermekek szüleinek segít, megbízható partnerként támogatva a fiatal szülőket.

Május 2-ától új negyedéves magazinnal jelentkezik az újságosstandokon a HG Media a Jövő Iskolájával karöltve. A 80+4 oldalas Anya&Apa Magazin a 4-16 éves gyermekek szüleinek segít, megbízható partnerként támogatva a fiatal szülőket a gyermeknevelés, az együttlét és a minőségi élet területein.

Az elsősorban anyukáknak szóló, de az apukáknak is teret engedő Anya&Apa Magazin úgy ad a gyermeknevelési kérdésekre szakértői válaszokat, hogy közben szakít a megszokott száraz témafeldolgozással, bátran és határokat feszegetve közelít egy-egy problémához, s azokra modern és korszerű megoldásokat kínál.

Az első lapszám sokrétű témái közül a leghangsúlyosabb az óvoda-választás kérdése, amelyet a Magyarországon eddig páratlan Óvodakutatás 2013 vezet fel. Ezenkívül többek között tanácsot kínál az egyes korosztályok leggyakoribb problémáira, megmutatja, miként gyógyíthatnak a mesék, hogyan kezeljük és előzzük meg az allergiát, vagy éppen próbáljuk ki a gyerekjógát és a receptek előtt nem csak tippeket ad Apák napjára, hanem bemutatja az Anya&Apa Magazin legismertebb apukáját, Szabó Győzőt is.

Az Anya&Apa Magazin elindításával a HG Media gyereklap-portfóliója új taggal bővült, hiszen a Kincs gyerekprogram-magazin és a Minimax Magazin után ez a harmadik, családosoknak szóló kiadvány.

A cégcsoport gondozásában jelenleg 6 országban, 6 nyelven, összesen immár 40 kiadvány jelenik meg. Az olyan üzleti megrendelőinek készített B2C és B2B magazinok mellett mint amilyen a MOL, az Audi, a MÁV, az OTP, a Spar vagy a Volkswagen, niche érdeklődési körű célcsoportoknak ad ki saját magazinokat, a gyereklap-portfólió mellett többek között a Hamu és Gyémántot, a Diabetic Livinget és a VadászÉlményt.

Rádiós pályázatok

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.