2016. július 05.

Új magazin a Nők Lapjától

A Nők Lapja magazincsalád új kiadvánnyal jelentkezik: a július 1-én megjelenő Nők Lapja Szerelem az újrakezdésről szól.

„Ismert statisztikai adat, hogy Magyarországon minden második házasság felbomlik, de arról keveset beszélünk, hogy milyen esélyekkel keresnek párt a harminc feletti nők. Ez a kiadvány egyedülálló abban, hogy az újrakezdésről szól – sikertörténetekkel, tanácsokkal, elgondolkodtató olvasmányokkal –, de őszintén ír a nehézségekről is” – mondta Akovács Éva főszerkesztő.

A 116 oldalas magazin szerzői közt a Nők Lapja újságíróival találkozhatunk, mellettük olyan közkedvelt kortárs írók készítettek anyagot a lapnak, mint Vámos Miklós, Tóth Krisztina, Vass Virág és Karafiáth Orsolya. Társkereső irodák tulajdonosai titkos tapasztalataikat osztják meg az olvasókkal, Csernus Imre interjúban mondja el, min múlik, hogy sikerül-e egy friss kapcsolat, ismert színésznők mesélik el tapasztalataikat, milyen elváltan újra belevágni a társkeresésbe.

„Emellett rengeteg nyári programot, tábort, fesztivált kínálunk, úti célokat a nyaralásra és persze szórakoztató nyári olvasmányokat” – tette hozzá Akovács Éva.

A 30 000 példányban nyomott magazin három hónapig lesz a standokon és előreláthatóan jövőre tér majd vissza új lapszámmal.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

2 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.