2013. május 13.

Új magazin a lappiacon

A Ritmus Magazin egészséggel, életmóddal foglalkozik 80 oldalon.

A Ritmus Magazin egészséggel, életmóddal foglalkozik 80 oldalon.

Ritmus Magazin címmel dobott piacra új terméket a Figyelő Média és Kutató. A lap 125 ezer példányban jelenik meg, és saját gyártású - azaz nem licenc - tartalmakat kínál egészségügyi, illetve életmód témákban. A témát a megjelenéssel is hangsúlyozni kívánják: a lapot újrahasznosított papírra nyomják.

A magazint Árvay N. Tivadar jegyzi főszerkesztőként, aki két évtizede dolgozik újságíróként, szerkesztőként, korábban az Axel Springer-csoportnál és a MediaCity-nél is tevékenykedett. A szerzők között szerepel többek között Prof. Dr. Merkely Béla, a SOTE kardiológusa, Béres Alexandra személyi edző és Dr. Kovács Judit, a Heim Pál Gyermekkórház dietetikusa.

A 80 oldalas magazin május 10-étől kapható. Az első lapszám 125 ezer példányát vegyesen terjesztik: ebből 110 ezret a Patikapénztár és az Új Pillér aktív tagjai részére vásárol meg. A maradék 15 ezer példányt a Lapker Relay és Inmedio árushelyein, az országos kereskedelmi láncokban és a postahivatalokban árusítják.

Új rekord a Sport TV-n

1 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.