2014. augusztus 25.

Új mérőeszközöket vezet be az Instagram

A Facebook tulajdonában álló fényképmegosztón tíz hónapja futhatnak hirdetések, de egyelőre csak maroknyi cég élt a lehetőséggel.

A Facebook tulajdonában álló fényképmegosztón tíz hónapja futhatnak hirdetések, de egyelőre csak maroknyi cég élt a lehetőséggel.

A hirdetők igénylik mind a mérhetőséget, mind a fogyasztói-felhasználói insightot. Ennek megfelelve a „következő hetekben-hónapokban” három új eszközt vezet be az Instagram, melyeken valós időben, egy irányítópulton követhető a teljesítmény:

  • Az „Account Insights” a fizetetlen tartalomról ad képet megjelenés, elérés, bevonódás tekintetében.
  • Az „Ad Insights” a fizetett kampányokról ad információt, mint pl. az elérés és a gyakoriság.
  • Az „Ad Staging” pedig a kreatívok számára biztosít az indítást megelőző kampány-előnézetet és együttműködési lehetőséget.

Az adatok fontossága mellett ugyanakkor Jim Squires, az Instagram piaci műveleteinek igazgatója hangsúlyozta, hogy az alkalmazás legfőbb érdeme a fogyasztók figyelmének megragadása a pillanatot és érzelmeket megörökítő képek segítségével.

(Forrás: Marketing Week/WARC)

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

10 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?