2014. január 28.

Új mobilhirdetési üzletág az Adaptive Mediánál

Cél a mobil oldalak, mobilra optimalizált médiafelületek, applikációk és reszponzív megoldások hatékony értékesítése.

Cél a mobil oldalak, mobilra optimalizált médiafelületek, applikációk és reszponzív megoldások hatékony értékesítése.

„2014 egyértelmű mérföldkő a mobilhirdetések szempontjából az Adaptive Media számára” – nyilatkozta Sopov István, a cég ügyvezetője. „Új mobilportfóliónk kínálatával komoly pozíciót szándékozunk kivívni a piacon. Az újonnan létrehozott mobilhirdetési divíziónk feladata, hogy ezt a célt megvalósítsa.”

Az Adaptive tavaly év végéig a Madhouse-zal partnerségben működött a mobilhirdetési piacon. A portfólió bővülése kapcsán formalizálni is tervezték a kapcsolatot, végül a Madhouse a függetlenség mellett döntött. Részben ennek folyománya volt Horváth Tamás ügyfélkapcsolati vezetői kinevezése, és az értékesítési csapat további bővítése is.

Az Adaptive Media Sales House mobilportfóliójában a 444.hu reszponzív mobilfelületein, az Időkép.hu mobiloldalain és applikációin kívül megtalálhatók többek között a Privátbankár.hu, a Tőzsdefórum.hu és az mfor.hu üzleti kiadványok, a Femcafe.hu és a Bien.hu életmódoldalak, a PCWorld.hu, a Computerworld.hu és a GameStar.hu mobilfelületei, az ApróSéf.hu gasztroapplikáció, valamint további számos kiadvány mobiloldalai és mobilra optimalizált felületei.