2017. augusztus 24.

Új motorsport koncepció a Spíler TV-n

Lehetőséget adnak a nézőknek, hogy szinte részesei lehessenek egy-egy élő közvetítésnek.

A 2017 tavaszán indította el a Spíler TV MotorsportHD Projektet, amelyben a technikai sportoké a főszerep. Augusztus 27-től a MotoGP közvetítések élő stúdió tartalommal egészülnek ki: Balogh Tamás műsorvezető - riporter hozza közelebb a nézőkhöz a versenyzőket, a sorozat érdekességeit a futamok kisérőműsorában.

A GP Studio Live első vendége Nagy Réka műsorvezető, modell és Stefano Favaro, sportmarketing és média tanácsadó - Talmácsi Gábor világbajnok egykori menedzsere.

"A műsorban megmutatjuk az országnak, hogy miért érdemes követni a MotoGP-t. Lehetőséget adunk majd a nézőknek, hogy szinte részesei lehessenek egy-egy élő közvetítésnek, mert az internetes alkalmazások és okos telefonok világában bárki üzenhet nekünk, hozzászólhat a versenyhez, elmondhatja véleményét a Spíler TV Facebook-oldalán. Vendégeim nemcsak a motorsport világából jönnek, így igazán széles szemlélettel és véleménnyel gazdagon készül majd minden egyes stúdió műsor" - foglalta össze a vasárnapi adásokat Balogh Tamás.

Augusztus 27-én 13 óra 15 perctől18 óráig "GP Studio Live" a Spíler TV műsorán.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

4 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.